Voor Wie is een training of opleiding als gigolo bedoeld?

Voor Wie Is De Cursus Bedoeld?

We krijgen vaak de aanvraag van mannen die gigolo willen worden, maar weinig verstand hebben of kaas hebben gegeven. Het draait niet alleen om seks. Er komt ook een stukje aandacht, genegenheid en andere interessante details bij kijken om een volwaardige of goede gigolo te worden. Wij gaan starten met het geven van cursussen en hebben ook de ervaring hiervoor om dit stokje en expertise door te kunnen geven aan nieuwe of bestaande gigolo's die de markt willen betreden.

Wat kost een Cursus

Wat Kost een Cursus?

Wij bieden een gehele middag van ruim 5 uur inclusief lunch, een theorie en praktijk sessie. De kosten hiervoor bedragen € 499 exclusief BTW. In deze sessie leren we je alle fijne kneepjes van het vak en laten we je zien wat er allemaal bij kijken komt. Voor de serieuze gigoglo kan er zelfs worden gedacht aan doorgroei en Mogelijk een eigen website als gigolo als je serieus bent natuurlijk. Na deze cursus heb je een veel beter inzicht in het werken of beroep als gigolo en kan je jouw job switch maken.

Wat zit er in zo'n cursus inbegrepen

Wat Zit Er bij Inbegrepen?

De intentie van deze cursus is om je wijzer te maken maar ook inzicht te geven in omgang met vrouwen en hoe jij het beste uit je betaalde beroep als gigolo halen kunt. De cursus is niet bedoeld voor een middag seks met vrouwen. Het is gericht op mannelijke escorts die graag serieus als gigolo aan de slag willen en hier echt iets mee willen gaan doen. Wij zijn serieus en verwachten ook serieuze aanmelding(en) via onze website. Je kunt je inschrijven via het onderstaande formulier voor deelname aan deze cursus.

Aanmelden Cursus als Gigolo

Ben je overtuigd? Dan raden wij aan om je aan te melden via onze website. Dit kan middels het onderstaande formulier. Let wel dat de kosten voorafgaand betaald dienen te worden alvorens je mee kunt doen. Je ontvangt netjes een factuur en ingeplande datum op waarop je langs kunt komen in een echte studio in waarin deze cursus gegeven zal worden in Purmerend, Nederland. Na afloop en als je interessant genoeg bent, kan er ook meer voor je in petto zijn. Wij zijn altijd opzoek naar goed uitziende, nette en goede gigolo's. Wij gaan zorgvuldig met je aanmelding om.

Naam
Email adres
Stad
Telefoonnummer
Bericht
Voeg teminste 1 foto toe