Een gigolo valt onder eenmanszaak / zzp

Gigolo is zzp'er / eenmanszaak?

Het beroep als gigolo is net zoals een beroep als zelfstandige prostituee of escort; zelfstandige! Hier gelden aparte regels voor op gebied van belasting(en), inkomen en meer. Het is wijs als zodra je aan de slag gaat enkele zaken zoals een KVK, bankrekeningnummer, een boekhouder en alle formaliteiten op een rij weet te zetten. Zo ben je er zeker van dat bij een controle op gebied van prostitutie je er zeker van bent dat jij alles netjes op een rijtje hebt. Ook kan een klant om een factuur vragen die jij kunt bieden. Als zzp'er kan je van veel voordeel genieten.

Belasting betalen over omzet

Belasting over omzet & meer

Zoals het gaat bij een eenmanszaak dien je belasting te betalen over je omzet en winst. Omzet is wat je eenmanszaak totaal op papier doet, en winst is grof genomen omzet minus kosten zoals een website, fotoshoot, reizen en dergelijk = winst. Het bedrag wat overblijft is spreekwoordelijk je winst als zzp'er. Deze cijfers is wat je boekhouder voor je uit moet rekenen. Dit mag je niet zelf doen (prive wel) en dient door een goede boekhouder of accountant te worden gecontroleerd. Een ZZP'er kan met aaneengesloten jaren aan cijfers bijvoorbeeld kijken naar de koop van een huis.

Aftrekposten

Aftrekposten zoals reizen...

Reis je veel voor bezoek van klanten? Dan mag je een aftrekpost voor reiskosten hanteren als gigolo. Met de auto is dit per gereden kilometer, € 0,19 cent. Ook een dinee ten behoeve van klandizie kan meetellen als aftrekpost. Vraag je accountant of boekhouder naar de mogelijkheden. de mogelijkheden. Heb je nog geen boekhouder? Neem dan contact op met boekhouding twente. Goedkope boekhouding over internet! Voor het aanvragen van een KVK surf je naar KVK.nl. Let op: hier moet je wel een afspraak inplannen. Dit kan je het beste telefonisch doen op werkdagen.

Verzekering, en bijvoorbeeld auto van de zaak

Verzekering, en bijvoorbeeld auto

Als eenmanszaak is het hebben van teminste een rechtsbijstand-verzekering een must. Deze kan je helpen bij juridische geschillen die zakelijke betrekking hebben. Als je gaat reizen heb je een auto nodig. Als starter is het beter een auto prive te rijden, dan zakelijk aan te schaffen zodat je niet op vaste lasten maandelijks zit met een lease of huurauto. Zakelijk, prive rijden is ook voordeliger als je weinig kilometers doet. Per gereden kilometer mag je jezelf 0,19 cent vergoeden. Ons advies is hou altijd de kosten het eerste half jaar laag. Zo zal je balans uiteindelijk positief laten zien.

Website als gigolo

Website als gigolo

Als gigolo heb je de kans om zaken direct professioneel aan te pakken. Met een eigen website wordt je veel beter gezien en geldt het tevens als het ideaale visitekaartje voor vrouwen opzoek naar een betaalde gigolo. Via Vanderlindemedia.nl laat je voordelig & op maat jouw website naar keuze maken. Check het en informeer vandaag nog. Dankzij een uitgebreid netwerk kan je ook op veel plaatsen worden geadverteerd.

Allerlei zaken tot zzp'er

Vanzelfsprekend is een bankrekening (zakelijk) natuurlijk nodig. Wij kunnen geen namen noemen, maar kies voor de voordeligste. Sommige willen niets van doen met erotiek.