Hoe gaat afspreken met dames?

Hoe gaat afspreken met dames?

Zoals eerder geschreven, is de hoofdzaak van een dame om een gigolo te bestellen niet de daadwerkelijke seks, maar genegenheid en gezelschap van een man die zij mogelijk langere tijd niet heeft gehad. Vrouwen willen ook met respect behandeld worden, en zal een goede gigolo vaker slagen dan iemand die onvoorbereid, of onverzorgd bij een date aanwezig is. Ook kan een gigolo falen als hij blijvend de verkeerde dingen zal zeggen. Sta eens in de schoenen van een dame, en denk eens na over hoe jij met een gigolo een avond of nacht af zou sluiten. Inzicht geeft kansen.

Verliefd worden op een gigolo

Verliefd worden op elkaar...

Een veelbesproken onderwerp - het komt voor dat een dame of gigolo op elkaar verliefd worden. Hoe men hiermee omgaat verschilt per persoon. Het is wijsheid om met elkaar op een zakelijke manier om te gaan. En ook na afloop van een date, elkaar in de waarde te laten. Het betalen voor gezelschap is bij sommige een beetje een taboe, dat moet men dan ook niet tot een probleem maken. Ben je zeker dat zij echt de ware is ? Of andersom ? Dan is de kans aanwezig dat je zult moeten overwegen te stoppen als gigolo. Beide combineren is niet mogelijk.

Cursus gigolo

Cursus gigolo doen?

Er zijn bedrijven actief die cursussen bieden tegen betaling. Hier worden de mooiste 'dromen' beloofd voor een fix bedrag boven de € 1000. Ons advies is niet hiervoor te kiezen maar te gaan op eigen inzicht en vertrouwen. Het is niet verkeerd om bijv info op internet te zoeken van ervaringen van gigolo's. Zij kunnen jou het beste een inside blik geven van de wereld van gigolo's over de hele wereld. Ben je zover om de stap te zetten? Overweeg dan nu een website en fotoshoot en zorg voor goede promotie. De rest gaat vanzelf!

Training gigolo

Training gigolo

Toch komt het voor dat sommige mannen een training als gigolo nodig hebben. Een soort push in de juiste richting. Belangrijkste is is dat je de dame ten alle tijde respecteert, complimentjes kunt geven en ook let op kleine dingen zoals het openhouden van de deur, het strelen van haar hand onder een dinee, en ook contact durft te houden met een vrouw. Overdrijven of puur het gesprek naar jezelf steeds toezetten is geen goede basis. Wees realistisch, en zorg dat je ten alle tijde alert blijft. We wensen je veel plezier!

Adverteren

Adverteren als gigolo

Wanneer je alles op orde hebt, is het natuurlijk tijd voor klantenbinding als gigolo. We adviseren je de website van Prive2day - Sex afspraakjes een gratis account te maken, en in de rubriek gigolo jouw dienst te plaatsen. Het voordeel is is dat dagelijks deze website door duizenden bezoekers per dag wordt bezorgd en kan zorgen voor meer exposure voor jou als gigolo. Vrouwen zullen je snel een bericht sturen als je advertentie en foto's in orde zijn. Schrijf je nu gratis in op Prive ontvangst.

Website als gigolo

Website als gigolo

Als gigolo heb je de kans om zaken direct professioneel aan te pakken. Met een eigen website wordt je veel beter gezien en geldt het tevens als het ideaale visitekaartje voor vrouwen opzoek naar een betaalde gigolo. Via Vanderlindemedia.nl laat je voordelig & op maat jouw website naar keuze maken. Check het en informeer vandaag nog. Dankzij een uitgebreid netwerk kan je ook op veel plaatsen worden geadverteerd.